Catering på Fur - og resten af landet
- mad til fest, reception og selskaber
Mad til livets store og små begivenheder
Har du et arrangement, du ønsker catering til? Vi laver mad til receptioner, familiefester, gadefester, runde fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og begravelser. Vores catering er baseret på sæsonens råvarer, godt håndværk og den kvalitet, vi er kendt for fra caféen.
Skræddersyet menu – til dine ønsker og dit budget
Vi tilpasser menuen ud fra dine drømme og behov. Og ikke mindst budget. Er du i tvivl om, hvad der passer bedst, hjælper vi gerne med uforpligtende menuforslag, så du nemt kan vælge den rette løsning.
Vi tager altid udgangspunkt i sæsonens råvarer og prioriterer professionelt håndværk og økologi højt.
Vi kan selvfølgelig imødekomme vegetariske/veganske diæter samt diverse allergier og intolerancer.
Social dining og unikke oplevelser
Vil du give dine gæster en særlig oplevelse, tilbyder vi social dining. Vores kok kan komme hjem til dig og tilberede maden på stedet – eller I kan holde arrangementet i vores orangeri. Her skaber vi en nærværende atmosfære og tager os af alt det praktiske.
Hold dit selskab i vores orangeri
Vores orangeri kan bookes til private arrangementer – både i og uden for almindelig åbningstid. Her får I jeres helt eget rum omgivet af natur og stemning, med plads til både mindre og større selskaber - vi kan have op til 50 gæster i vores orangeri.
Catering til virksomheder og besøg på Fur
Vi laver også gerne frokost eller forplejning til virksomheder og tilbyder firmabesøg kombineret med en introduktion til vores sted – fx som en del af et team-arrangement.
Kontakt og levering
Vi leverer catering i hele landet og tager os gerne af både store og små opgaver.
Skriv til os på havensdeli@outlook.dk, og lad os tage en snak om dit arrangement.
Eksempel på sæson menu, efterår/vinter 2025:
Family style, deleretter - anrettes på fade:
Snacks
Årstidens sprøde grøntsager m. urtecreme
Grillet surdejsbrød m. hjemmelavet friskost, bagte beder og fermenterede sensommerbær
Forret
Rimmet hvidfisk m. pisket creme fraiche, saltet citron, grillet grønkål, syltet glaskål
Hovedret
Friskbagt surdejsbrød m. pisket smør
Okse boeuf onglet eller udbenet øko kylling m. soufflé fars, blanquette sauce m. sort hvidløg og grøn olie
Bagte karamelliserede løg, beluga linser, salt ost og valnødder
Salat af grillet efterårsgrønt, surdej croutoner, olivenolie vinaigrette m. syltet hyldeblomst og kapers
Dessert
Pavlova m. creme chantilly, bagt efterårsfrugt, karamelliseret knas og jernurt
485,- pr. person
(minimum 12 kuverter)
Ovenstående er blot et foreslag. Der kan sagtens skrues både op og ned, fjernes enkelte råvarer samt tilføjes. Alt efter dine ønsker og budget