Et køkken bygget på kærlighed og håndværk
Havens Deli er først og fremmest et køkken. Et sted hvor alt laves fra bunden med fokus på godt håndværk, kvalitet og smag. Vi arbejder med økologi, sæson og bæredygtighed som pejlemærker – både i madlavningen og i den måde vi driver stedet på.
Vi bor, lever og arbejder på Fur
Vi hedder Ditte og Rasmus. I december 2022 flyttede vi til Fur med vores 3-årige søn og skabte Havens Deli i vores hjem på Råkildevej 1. Herfra driver vi både café, mikrobageri og køkken – året rundt.
Ditte – kok, bager og visuel håndværker
Ditte er kokken bag Havens Deli. Hun er født og opvokset på Fur, men har boet i København i knap 14 år. Hun er uddannet kok og har erfaring fra bl.a. I’m A KOMBO, Slurp Ramen Joint og Hotel Kanalhuset i København. Undervejs i sin uddannelse arbejdede hun på den 3-stjernede Michelinrestaurant KOKS på Færøerne.
I 2020 var hun med til at udvikle og åbne gourmetburgerbaren Bergmann Burger i Tokyo. Hun har også arbejdet med foodstyling for Rosendahl og Kähler, skrevet opskrifter til Euroman og har en bachelor i billedkunst fra Bergen og Malmö.
Hos Havens Deli står hun for alt i køkkenet – fra bagværk til social media og visuel æstetik.
Rasmus – direktør, regnskabschef og opvasker boss
Rasmus er født nær Roskilde og har boet det meste af sit voksenliv i København. Han er uddannet lærer og arbejder ved siden af Havens Deli på et autismecenter.
Tidligere har han haft egen virksomhed med fokus på oplevelsesdesign, hvor han bl.a. udviklede koncepter som Istidsruten og samarbejdede med Brorfelde Observatorium.
Rasmus har en stor passion for musik og LP-plader. Han har arbejdet som DJ i København, været barista i USA og stået bag scenen på Kulturmødet Mors.
Hos Havens Deli holder han styr på det hele bag kulissen – og vasker op med overskud og godt humør.